Live Soccer TV

Live Soccer TV App for iOS
Live Soccer TV App for Android
Slovenia

Slovenia - Pokal Slovenije

Fixtures / Results / TV Schedules / Live Stream Listings


*All times are shown in your local time

Table

 

News

Trener Chapecoenseja pet dni pred nesrečo: Če umrem danes, bom umrl srečen - RTV Slovenija
RTV Slovenija
V letalski nesreči v Kolumbiji je od 81 potnikov umrlo 75 ljudi, med njimi tudi nogometaši Chapecoenseja. Še en žalosten dodatek na seznam letalskih nesreč, v katerih so bile žrtve športniki. Zagotovo med najodmevnejši tovrstni nesreči spadata leta ...and more »
Bale: Oblak? Ne, v idealni postavi finalistov bi bilo 11 realovcev - RTV Slovenija
RTV Slovenija
"Spomnim se, da so po finalu v Lizboni soigralci dejali, da se bodo vrnili v finale. Prepričani so bili o tem," pravi Thibaut Courtois, nekdanji vratar Atletica, v čigar čevljih je zdaj Jan Oblak. V Milanu je vse pripravljeno na finale Lige prvakov med ...and more »
Madridski napad na lani nedotakljivo vladavino Barcelone - RTV Slovenija
RTV Slovenija
Španski klubi so drugo leto zapored osvojili obe evropski lovoriki, pod Pireneji pa je bilo v pretekli sezoni vse v znamenju Barcelone, ki je drugič osvojila trojček. Do zdaj je tri lovorike (Ligo prvakov, pokal in prvenstvo) v eni sezoni osvojilo le ...and more »
Po zeleni noči na Jesenicah negotova prihodnost obeh klubov - RTV Slovenija
RTV Slovenija
Ta pokal mi veliko pomeni, vem, kaj pomeni naslov prvaka v Sloveniji. Za nami je težka sezona, ampak lahko rečem, da smo jo odlično izpeljali. V Ligi Ebel smo dosegli veliko, mogoče bi še več, če ne bi imeli toliko težav s poškodbami. Finale v ...and more »
Foto: Ayoba!, Jabulani in vse, kar spada vmes - RTV Slovenija
RTV Slovenija
D - Dedič - Brez njegovega zadetka proti Rusiji Slovenija ne bi videla SP-ja. Lanski nacionalni .... kot je vzdevek ragbijske reprezentance (takrat je osvojila naslov svetovnega prvaka, pokal pa ji je podelil Nelson Mandela), so belopolti tokrat ...

 

About Pokal Slovenije

The Slovenian Football Cup (Slovene: Pokal Nogometne zveze Slovenije, also known as Hervis Pokal), is the top knockout tournament of Slovenian football and the second most important football competition in Slovenia after the Prva Liga.

Newsletter Signup »

Email: Why Signup?
Live Soccer TV App
Follow the game on the go
Download the Live Soccer TV App for
iPhone and Android
Live Soccer TV App for iOSLive Soccer TV App for Android