Live Soccer TV

Live Soccer TV App for iOS
Live Soccer TV App for Android
Hungary

Magyar Ligakupa

Fixtures / Results / TV Schedules / Live Streams

No data found.

 

News

Midweek internationals performances - MacedonianFootball.com
MacedonianFootball.com
Arijan Ademi (C)Ezgjan Alioski recorded an assist for Schaffhausen, Arijan Ademi and Dinamo Zagreb reached the Croatian Cup final, while Krste Velkoski returned to the starting lineup for Sarajevo.
Serie B, Cagliari-Pescara ruba la scena - SNAI Sportnews
SNAI Sportnews
Per carità, in Serie B non esistono partite noiose. Ogni sabato (anticipi e posticipi compresi) la serie cadetta ci riserva emozioni ovunque e soprese a profusione. Per la 27^ giornata, però, la nostra attenzione è centrata su Cagliari-Pescara. Accanto ...and more »
Hosszabbítás: „Másként alakult” - Mezey György - Nemzeti Sport
Nemzeti Sport
Van, aki szereti, van, aki nem, de mindenki tiszteli. A magyar futball mind ez idáig utolsó nagy korszakának emblematikus alakja: a válogatottat – többek közt a nyugatnémetek, a brazilok és spanyolok legyőzésével – Európa legjobbjává emelte.
Honvéd: Juventus-nevelésű csatár érkezik - sajtóhír - Nemzeti Sport
Nemzeti Sport
Tovább erősödik az olasz bajnokságban nevelkedő játékosok kontingense a Budapest Honvédnál: a Tuttomercatoweb értesülései szerint Ayub Daud is a magyar együttesnél folytatja pályafutását. A honlap szerint a 23 éves támadó már alá is írta szerződését ...and more »
Eltűnik a becsúszó szerelés? - Origo
Origo
A sportág - a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján is megtalálható - szabályai szerint "bármely játékos, aki a labdáért vívott küzdelemben támadja ellenfelét elölről, oldalról vagy hátulról, egyik vagy mindkét lábát túlzott mértékű erőbevetéssel ...
Amíg sport lesz, bunda is lesz - Origo
Origo
Ez a cikk 6 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. A bundázás tulajdonképpen egyidős a sporttal, az első futballistákat pedig 1915-ben, Angliában tiltották el, mert fogadtak ...

 

About Magyar Ligakupa

The Hungarian League Cup (Magyar Ligakupa) is an annual football tournament contested by clubs in the Hungarian League. It was created in 2007.

Live Soccer TV App
Follow the game on the go
Download the Live Soccer TV App for
iPhone and Android
Live Soccer TV App for iOSLive Soccer TV App for Android

Copa América Centenario

Copa América Live Streaming and TV Schedule
Copa América on TV and Online in USA
Copa America Live Streaming on fuboTV
Copa America Live Streaming on Sling TV

Newsletter Signup »

Email: Why Signup?